top of page

Firme luminoase - Cel mai bun pret pentru firme luminoase

Producem firme luminoase la cel mai bun raport calitate pret. Firmele luminoase produse din profil aluminiu, iluminare led, firme luminoase din stiplex sau alucobond. Oferim serviciu de montaj si grafica pentru productia de firme luminoase la Graph Productie in toata tara. Dam pretul pe loc pentru firme luminoase.

firme luminoase
Firme luminoase

Producem firme luminoase la cel mai bun raport calitate pret. Firmele luminoase produse din profil aluminiu, iluminare led din stiplex sau alucobond !


Graph Productie Publicitara este o firma de productie publicitara cu sediul in Bucuresti si echipe de montaj in Constanta, Iasi, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Targoviste, Cluj si Brasov. Suntem specializati in productia de firme luminoase, litere volumetrice, bannere personalizate, colantari spatii si sablari geamuri si vitrine.


Firmele luminoase iluminate cu module LED și fata din plexiglas sau backlit textil reprezintă o soluție modernă și atrăgătoare pentru afișarea informațiilor comerciale, identificarea brandurilor și atragerea atenției clienților. Aceste tipuri de firme sunt din ce în ce mai populare datorită beneficiilor pe care le oferă. Unul dintre elementele de bază ale acestor firme este utilizarea modulelor LED pentru iluminare. LED-urile sunt cunoscute pentru eficiența lor energetică, longevitate și capacitatea de a produce o lumină puternică și uniformă. Acest lucru face ca firmele luminoase să fie vizibile ziua și noaptea, contribuind la creșterea vizibilității afacerii.

Fata acestor firme poate fi realizată din două materiale principale: plexiglas și backlit textil. Plexiglasul este o opțiune solidă, rezistentă la intemperii și cu o transparență excelentă, ceea ce permite LED-urilor să strălucească în mod uniform prin el.

Pe de altă parte, backlit textilul oferă o soluție mai creativă, cu posibilitatea de a imprima diverse modele sau grafice pe material, creând un efect vizual unic atunci când este iluminat.

Aceste firme pot fi personalizate în funcție de cerințele afacerii, culorile brandului și dimensiunile dorite. Ele pot fi montate pe fațada clădirii, în interiorul spațiului comercial sau pe stâlpi și panouri independente. De asemenea, pot fi controlate pentru a ajusta luminozitatea sau pentru a crea efecte speciale, precum animații sau secvențe de lumină.

În concluzie, firmele luminoase cu module LED și fata din plexiglas sau backlit textil reprezintă o modalitate eficientă și atractivă de a promova afacerea, atrăgând clienți și sporind vizibilitatea brandului, iar posibilitățile lor de personalizare permit fiecărei afaceri să-și creeze propria identitate vizuală distinctă.


Cere acum oferta de pret pentru productia de firme luminoase ! Poti cere oferta personalizata telefonic 0765 491 597 sau pe mail vanzari@productie-publicitara.euProducem firme luminoase la orice dimensiune sau forma. Putem produce profilele de aluminiu si fata de plexiglas sau backlit la dimensiunea dorita de client. Pe acest magazin propunem doar firme luminoase la dimensiuni standard, insa pentru o cerere personalizata nu ezitati sa ne contactati. Oferim cel mai bun raport calitate pret si termen scurt de productie !

Firmele luminoase, indiferent dacă sunt destinate utilizării în interior sau exterior, sunt elemente semnificative ale identității vizuale ale unei afaceri. Iată mai multe detalii despre fiecare tip:

Firme luminoase pentru interior:

  1. Materiale și design: Firmele luminoase pentru interior sunt de obicei mai mici decât cele pentru exterior și pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi plexiglas, plastic, metal. Ele pot avea un design simplu sau complex, în funcție de nevoile de branding ale afacerii.

  2. Iluminare: Iluminarea acestor firme se realizează, de obicei, cu LED-uri. Ele pot fi montate pe pereți, în interiorul ferestrelor sau chiar suspendate de tavan. LED-urile oferă o lumină uniformă și pot fi controlate pentru a regla intensitatea și culoarea.

  3. Funcționalitate: Firmele luminoase pentru interior sunt utilizate pentru a ghida clienții către birouri, recepții, puncte de vânzare sau alte locuri cheie în interiorul clădirii. Ele pot afișa numele firmei, logo-ul, orele de funcționare sau alte informații relevante.

Firme luminoase pentru exterior:

  1. Materiale și rezistență la intemperii: Aceste firme sunt construite pentru a rezista la condițiile meteo extreme. De obicei, fetele sunt realizate din plexiglas sau aluminiu, iar casetele pot fi etanșate pentru a proteja LED-urile de apă și praf. Ele pot rezista la expunerea la soare, ploaie, zăpadă și vânt.

  2. Iluminare puternică: Firmele luminoase pentru exterior sunt echipate cu LED-uri foarte luminoase, pentru a fi vizibile în condiții de lumină redusă sau întuneric. Acestea pot fi programate să se aprindă și să se stingă automat la ore specifice.

  3. Funcționalitate și impact vizual: Aceste firme sunt folosite pentru a atrage clienți și pentru a face ca afacerea să fie vizibilă de la distanță. Ele pot conține sloganuri, logo-uri, nume de firmă și alte informații de contact. Fiind amplasate în exterior, au o influență semnificativă asupra primelor impresii ale potențialilor clienți.

Atunci când se alege o firmă luminoasă, trebuie să se țină cont de specificațiile tehnice, cerințele legale locale referitoare la iluminatul exterior și de imaginea de marcă a afacerii pentru a asigura o soluție eficientă și atractivă. Indiferent de locație, firmele luminoase joacă un rol important în marketing și în crearea unui aspect profesional al afacerii.Cere acum oferta de pret pentru productia de firme luminoase ! Poti cere oferta personalizata telefonic 0765 491 597 sau pe mail vanzari@productie-publicitara.eu


Producem firme luminoase la cel mai bun raport calitate pret. Firmele luminoase produse din profil aluminiu, iluminare led, firme luminoase din stiplex sau alucobond. Oferim serviciu de montaj si grafica pentru productia de firme luminoase la Graph Productie in toata tara. Dam pretul pe loc pentru firme luminoase.

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page