top of page

Bannere publicitare

banner-publicitar-stradal.jp2

Productie
bannere si mesh uri

Productie si montaj bannere publicitare stradale si mesh uri personalizate prin imprimare.

Raport calitate pret excelent pentru comenzile de bannere publicitare. Personalizam bannere si mesh uri cu grafica aleasa de client sau va facem noi grafica bannerelor dupa preferintele dvs. Oferim termene scurte de productie !

banner-stradal.jp2

Banner

Banner publicitar

Banner publicitar personalizat prin imprimare cu grafica aleasa de client. Finisari tiv si capse

mesh-publicitar.jp2

Banner

Mesh publicitar

Mesh publicitar stradal imprimat cu grafica aleasa de client. Finisari tiv si capse la cerere.

banner-publicitar.jp2

Banner

Banner cu structura

Bannere publicitare stradale imprimate cu grafica aleasa de client intinse pe o structura metalica din aluminiu.

Personalizarea prin imprimare a bannerelor publicitare este o strategie eficientă pentru a atrage atenția publicului țintă și pentru a comunica mesajul dorit. Aici sunt câteva detalii importante despre acest proces:

 1. Designul bannerului:

  • Începe cu un design atractiv și relevant pentru scopul campaniei tale publicitare. Asigură-te că include elemente cheie precum logo-ul, sloganul și informațiile de contact.

  • Folosește culori vibrante și imagini de înaltă calitate pentru a atrage atenția. Asigură-te că designul se potrivește cu identitatea de brand.

 2. Dimensiunile bannerului:

  • Stabilește dimensiunile corecte ale bannerului în funcție de locul în care va fi expus. Bannerul trebuie să fie ușor de observat și să se integreze armonios în mediul înconjurător.

 3. Materialul bannerului:

  • Alege un material de calitate pentru imprimare, care să reziste la condițiile meteo și să ofere o durată lungă de viață. Opțiunile comune includ vinilul, mesh-ul (cu găuri pentru a permite trecerea vântului), sau materiale textile pentru interioare.

 4. Imprimarea:

  • Selectează o firmă de imprimare de încredere pentru a asigura calitatea rezultatului final. Imprimarea digitală sau pe format mare (wide format) sunt tehnologii frecvent utilizate pentru bannerul publicitar.

  • Asigură-te că calitatea imaginii și a culorilor este consistentă cu designul original.

 5. Tipuri de afișare:

  • Bannerul poate fi suspendat, montat pe pereți, afișat pe stâlpi sau chiar expus pe suporturi mobile. Alege metoda de afișare potrivită pentru locația și scopul campaniei tale.

 6. Mesajul și informațiile:

  • Menține mesajul clar și concis. Folosește un limbaj simplu și ușor de înțeles.

  • Include informații de contact, adresa website-ului sau alte detalii relevante pentru a direcționa potențialii clienți către tine.

 7. Rezistența la condiții meteo:

  • Bannerul trebuie să reziste la condiții meteo extreme dacă este expus în exterior. Asigură-te că materialul și imprimarea sunt rezistente la apă și UV pentru a prelungi durabilitatea.

 8. Transport și depozitare:

  • Gândește-te la modul în care bannerul va fi transportat și depozitat. Un banner ușor de instalat și de demontat poate facilita gestionarea campaniei publicitare.

Personalizarea prin imprimare a bannerelor publicitare este un proces complex, dar atunci când este făcut corect, poate aduce beneficii semnificative campaniei tale de marketing.

bottom of page